Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

[lord-icon icon="495-scooter-outline" animation="auto" size="337" palette="#13285D;#13285D"][/lord-icon]

Verkkokurssien
supermarketin
Blogi

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter

lorem

Verkkokurssin avulla kriisin yli!

TIEDOTE: Julkaisuvapaa 15.4.2020 Kaksi verkkoliiketoiminnan parissa toimivaa yrittäjää laittoi talkootyönä pystyyn uudenlaisen verkkokurssien markkinapaikan yrittäjiä auttaakseen Tiedon, palveluiden ja yritystoiminnan saattaminen digitaaliseen muotoon ja verkkoon asiakkaiden saataville koki valtavan loikkauksen, kun koko maailma pysähtyi koronaviruksen

Lue lisää >>

Mistä kaikki alkoi?

Verkkokurssille-sivuston takana on kaksi nettisivujen parissa aktiivisesti toimivaa yksinyrittäjää, Niko Vittaniemi ja Annika Pulkkinen. Molemmilla on laaja, vuosien kokemus verkkokauppojen sekä eri kokoluokkien sivustokokonaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vittaniemi on Suomen suurimman WordPress/WooCommerce -yhteisön perustaja ja

Lue lisää >>

Ketkä Me?

Hankkeen takana olemme me kaksi verkkosivujen, verkkokauppojen ja verkkokurssien kanssa toimivaa ammattilaista.

Löimme omat erityistaitomme yhteen, jotta voimme luoda Sinulle asiakkainamme ja yhteistyö­kumppaneinamme helpon ja edullisen tavan löytää uusia tapoja tuottaa palveluita verkkoon.

Niko Vittaniemi

Koska hyvää informaatiota ei ole koskaan liikaa!

Niko on pyörittänyt 4 vuotta maailman suurinta aloittelijoille suunnattua striimausaiheista tee-se-itse blogia, joka palvelee n. 36 000 kävijää kuukausittain. Työkalut ja tavat ovat samat striimauspuolella kuin mitä käytetään tänä päivänä mahtavien verkkokurssien luontiin.

Näitä tapoja ja hyväksi todettuja ratkaisuja Niko haluaa tuoda myös sinulle esille. Ei järkyttävän teknisesti vaan aloittelijaystävällisesti!

Annika Pulkkinen

Tavoitteena saada yrittäjä itkemään – helpotuksesta!

Annikan yritystoiminta lähti liikkeelle tarpeesta ja halusta auttaa muita yksityisyrittäjiä onnistumaan omassa yritystoiminnassaan. Assistenttipalveluiden lisäksi Annikaa työllistävät monipuoliset nettisivuprojektit ja niihin liittyvät ongelmanratkaisut.

Annikan vahvuutena on käytettävyyden ja ulkoasun suunnittelu sekä sisällöntuotanto. Lisäksi hän osaa kääntää hankalammatkin tekniset termit selkokielelle.