Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verkkokurssien
supermarketin
takahuone

Hyllyjen täyttöä ja koneiston huoltoa
Leppoisaa rupattelua kahvikupposen äärellä
Tutustu henkilökuntaan!

Verkkokurssin avulla kriisin yli!

TIEDOTE: Julkaisuvapaa 15.4.2020 Kaksi verkkoliiketoiminnan parissa toimivaa yrittäjää laittoi talkootyönä pystyyn uudenlaisen verkkokurssien markkinapaikan yrittäjiä auttaakseen Tiedon, palveluiden ja yritystoiminnan saattaminen digitaaliseen muotoon ja verkkoon asiakkaiden saataville koki valtavan loikkauksen, kun koko maailma pysähtyi koronaviruksen

Lue lisää >>

Mistä kaikki alkoi?

Verkkokurssille-sivuston takana on kaksi nettisivujen parissa aktiivisesti toimivaa yksinyrittäjää, Niko Vittaniemi ja Annika Pulkkinen. Molemmilla on laaja, vuosien kokemus verkkokauppojen sekä eri kokoluokkien sivustokokonaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vittaniemi on Suomen suurimman WordPress/WooCommerce -yhteisön perustaja ja

Lue lisää >>

Tietoa Verkkokurssille-sivustosta

Verkkokurssille-verkkokauppa on verkkokurssialusta, johon kuka vain voi rakentaa oman verkkokurssinsa ja myydä sitä asiakkailleen. Asiakas löytää sivustolta laajan valikoiman erilaisia verkkokursseja, joista voi valita koriinsa mieluisimmat.

Etenkin poikkeustilanteen aikana moni pienyrittäjä joutuu miettimään uusia tapoja tuottaa palveluita asiakkailleen. Verkkokurssi on loistava tapa jakaa omaa osaamistaan eteenpäin etäyhteyksien kautta ja kiinnostus niin verkkokurssien tarjoamista kuin ostamistakin kohtaan on lisääntynyt valtavasti. Olit sitten personal trainer, käsityöopettaja tai yritysvalmentaja, voit tarjota asiakkaille uusia elämyksiä ja kokemuksia verkkokurssin välityksellä.

Oman verkkokurssialustan sisältävän sivuston perustaminen on kallis ja aikaa vievä prosessi ja kuukausimaksullisten palveluiden maksut voivat olla liikaa yrityksen epävarmalle taloudelle. Verkkokurssille-sivustolla ei ole aloitus-tai kuukausimaksuja, kurssin myyjä maksaa sivustolle vain sovitun provisioprosentin toteutuneista myynneistä.

Vastaavia provisiomallilla toimivia verkkokurssikauppoja löytyy maailmalta, mutta niiden käyttäminen edellyttää melko sujuvaa englannin kielen osaamista. Tavoitteenamme oli rakentaa suomenkielinen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas palvelu, jonne kuka vain voi rakentaa oman verkkokurssinsa riskittömästi, ilman aloitus- tai kuukausimaksuja tai sitoumuksia.

Ketkä Me?

Hankkeen takana olemme me kaksi verkkosivujen, verkkokauppojen ja verkkokurssien kanssa toimivaa ammattilaista.

Löimme omat erityistaitomme yhteen, jotta voimme luoda Sinulle asiakkainamme ja yhteistyö­kumppaneinamme helpon ja edullisen tavan löytää uusia tapoja tuottaa palveluita verkkoon.

Niko Vittaniemi

Koska hyvää informaatiota ei ole koskaan liikaa!

Niko on pyörittänyt 4 vuotta maailman suurinta aloittelijoille suunnattua striimausaiheista tee-se-itse blogia, joka palvelee n. 36 000 kävijää kuukausittain. Työkalut ja tavat ovat samat striimauspuolella kuin mitä käytetään tänä päivänä mahtavien verkkokurssien luontiin.

Näitä tapoja ja hyväksi todettuja ratkaisuja Niko haluaa tuoda myös sinulle esille. Ei järkyttävän teknisesti vaan aloittelijaystävällisesti!

Annika Pulkkinen

Tavoitteena saada yrittäjä itkemään – helpotuksesta!

Annikan yritystoiminta lähti liikkeelle tarpeesta ja halusta auttaa muita yksityisyrittäjiä onnistumaan omassa yritystoiminnassaan. Annikaa työllistävät monipuoliset nettisivuprojektit ja niihin liittyvät ongelmanratkaisut.

Annikan vahvuutena on käytettävyyden ja ulkoasun suunnittelu sekä sisällöntuotanto. Lisäksi hän osaa kääntää hankalammatkin tekniset termit selkokielelle.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.