Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tiedot

Verkkokurssille-sivusto tarjoaa Kouluttajille mahdollisuuden laittaa oman verkkokurssinsa saataville Sivuston Verkkokauppaan. Verkkokaupan tuotteita myy ViPu Verkkokurssille Oy (y-tunnus 3141725-5), joka  vastaa verkkokauppatoiminnoista (maksuliikenne, tekninen toteutus). Myytävien verkkokurssien rakenteesta ja sisällöstä vastaa Kouluttaja. Sivusto ei ole vastuussa yksittäisen kurssin sisällön hinnoittelusta. Kurssisisällön hinnat asettaa Kouluttaja.

Verkkokaupan maksuliikenne ja asiakaspalvelu

Annika Pulkkinen
[email protected]

Verkkokaupan tekninen toteutus ja tuki

Niko Vittaniemi
[email protected]

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Kurssituotteet tilataan  internetin välityksellä osoitteesta verkkokurssille.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Oma tili -linkin kautta löydät tilaustesi tiedot sekä verkkokurssit, joille sinulla on voimassa oleva käyttäjäoikeus.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Pankkiyhteys: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken

Maksukortit: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Kolmannen osapuolen sisältö

Verkkokurssille-sivuston käyttöjärjestelmän kautta sinulla on mahdollisuus käyttää sisältöä sekä linkkejä verkkosivustoille ja palveluihin, joita kurssien tekijät tarjoavat. Näitä kutsutaan Kolmannen osapuolen sisällöksi.

Tämän sivuston tai kolmannen osapuolen verkkosivuston tarjoamien kolmansien osapuolien tarjousten käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

Verkkokurssille-sivusto ei tarkkaile eikä hallitse millään tavalla kolmansien osapuolien tarjouksia, eikä ota vastuuta tarkistaa kolmansien osapuolien tarjousten muutoksia tai päivityksiä tai laatua, sisältöä, politiikkaa, luonnetta tai luotettavuutta.

Sinun tulisi itse tarkistaa minkä tahansa kolmannen osapuolen sovellettavat ehdot ja käytännöt, yksityisyyden suoja- ja tiedonkeruukäytännöt  ja tehdä kaikki tarpeellisiksi tai tarkoituksenmukaisiksi katsomasi tutkimukset ennen minkään kolmannen osapuolen kanssa tapahtuvan kaupan aloittamista.

Verkkokurssille-sivusto tarjoaa kouluttajille ainoastaan mahdollisuuden myydä koulutuspalveluita ja osallistumisoikeuksia webinaariin. Jos näihin palveluihin sisältyy minkään kolmannen osapuolen sisältöä, Sivusto ei ole millään tavalla vastuussa tällaisesta sisällöstä, eikä anna minkäänlaisia vakuutuksia sen käytettävyydestä. Palvelujen toimittaminen on yksin Kouluttajan vastuulla.

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa. 

Kuluttajansuojalain 16 § mukaan digitaalisen tuotteen palautusoikeus raukeaa, kun sisällön toimittaminen on todennettavasti aloitettu. Sivuston järjestelmä havaitsee heti, kun verkkokurssin suorittaminen aloitetaan.

Peruuttamisoikeus ei koske mahdollisia käyttäjän omien teknisten taitojen tai laiteongelmien johdosta johtuvia vaikeuksia saada ostettu verkkokurssituote käyttöön, mikäli verkkokurssin suorittaminen on aloitettu.

Reklamaatiotapauksissa Verkkokurssille-sivusto neuvottelee tilanteesta asiakkaan ja kouluttajan kesken ja kouluttaja tekee päätöksen mahdollisesta hyvityksestä asiakkaalle.

Ota ensi tilassa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen. Yhteydenotot sähköpostitse [email protected]

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sekä kouluttajan, sivuston ja ostajan välistä tilausta ja sopimusta koskeviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

Verkkokurssille-sivusto pyrkii ensisijaisesti ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet neuvottelemalla. Verkkokauppa kehottaa ostajaa olemaan ensisijaisesti yhteydessä Kouluttajaan esimerkiksi reklamaatiotilanteissa. Jos käyttöehtoja ja/tai tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan ostajan tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja-asiakas voi myös saattaa käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvän erimielisyyden ratkaistavaksi Euroopan komission ylläpitämän niin kutsutun verkkovälitteisen riidanratkaisun kautta (http://ec.europa.eu/odr).

Käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Kuluttajan asemassa oleva ostaja voi kuitenkin aina nostaa kanteen tai olla vastaajana myös asuinpaikkansa toimivaltaisessa alioikeudessa.

Käyttöehtojen muuttaminen

Verkkokurssille-sivustolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja julkaisemalla uudet käyttöehdot Verkkokaupassa ja ilmoittamalla rekisteröidyille käyttäjille muutoksista käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä hyväksyy muutetut käyttöehdot jatkamalla Verkkokaupan käyttöä ehtomuutosten julkaisun jälkeen.

Vastuunrajoitus

Verkkokurssille-sivusto ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu Verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä.

Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita kuluttajan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia korvaukseen.