Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ryhdy kouluttajaksi

Julkaise ja myy itse kokoamaasi verkkokurssia riskittömästi

verkkokurssialusta

ALOITUS- JA
KK-MAKSUT

0 €

Ominaisuudet

Verkkokurssille-palvelu hyödyntää Tutor LMS -verkkokurssialustaa

*) Myyntiprovisio 20% kurssin arvonlisäverottomasta myynnistä. 

Tarjoamme käyttöösi verkkokurssialustan, maksutoiminnot kurssimaksujen veloittamiseen, kattavat ohje- ja tukivideot sekä parhaat vinkit verkkokurssin rakentamiseen.

Voit ladata videot suoraan palveluun, joten et tarvitse esim. maksullista Vimeo-lisenssiä.

Sinun vastuullasi on verkkokurssin sisällön suunnittelu ja toteuttaminen. Verkkokurssi voi sisältää tekstiä, kuvia, ladattavia tiedostoja, videoita ja äänitteitä.

Maksat palvelusta vain 20% myyntiprovision toteutuneista myynneistä.

1

Täytä liittymislomake huolellisesti ja lähetä se. Saat pian sähköpostiisi käyttäjätunnukset järjestelmäämme.

2

Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja suorita Starttiapu-verkkokurssi, jossa opetetaan kurssialustan käyttöä ja vinkkejä materiaaleihin.

3

Luo oma kurssisi järjestelmään. Kun kurssi on valmis julkaistavaksi, ilmoita siitä meille ohjeiden mukaan, niin laitamme kurssisi myyntiin.

Ryhdy kouluttajaksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ei yhtään mitään, nolla, nada, ja mitäniitänytoli. Maksat vain kohtuullisen provision myytyjen kurssien loppusummasta.

Saman verran kuin käyttöönotto eli ei yhtään mitään, nolla, nada, ja mitäniitänytoli. Maksat vain kohtuullisen provision myytyjen kurssien loppusummasta. 

Meidän osuutemme verkkokurssisi myynnistä on 20% arvonlisäverottomasta hinnasta, sinulle jää siis 80%. 

Koska olemme auttamassa yrittäjiä, olemme saaneet tueksemme samanhenkisiä sponsoreita, jotka varmistavat osaltaan sen, että sivusto pysyy verkossa. Sitä paitsi emme todellakaan usko, että emme saisi myytyä juuri Sinun kurssiasi! Provisiomalli kannustaa kaikkia osapuolia hoitamaan markkinoinnin niin hyvin, että myyntiä saadaan aikaiseksi.

Voit tarjota verkkokurssistasi “maistiaisen” eli voit liittää yhden  oppitunnin videon kurssin kuvaukseen, mutta  sivustolle lisättyjen verkkokurssien tulee olla maksullisia osallistujille.

Voit seurata kurssisi myyntitilastoja sivustomme hallintanäkymän kautta. Saat kalenterikuukausittain laskelman, jonka perusteella lähetät meille laskun omasta osuudestasi ja me hoidamme lähettämäsi laskun maksuun pikapikaa.

Joku tyyppi (kuka kumma se oli?) taisi joskus lausahtaa, että ne alvit pitää maksaa aina, muuten verottaja laittaa myrskyn hyrskyn. Eli koska me täällä päässä olemme ALV-velvollisia ja toimimme myyjinä sinun ja ostajan välissä, on verkkokurssien hintaan lisättävä ALV, vaikka Sinä et olisikaan ko. rekisteriin vielä ilmoittautunut. Myyntiprovisio lasketaan aina alvittomasta summasta ja jos olet ALV-velvollinen, lisäät laskuttamaasi summaan tietenkin verot. Käytettävä verokanta on 24%.

Kyllä voit, kunhan myynti tapahtuu sivustomme kautta. Voit siis rakentaa verkkokurssisi järjestelmäämme, vaikka se olisikin myynnissä toisaalla. Ainoa rajoitus on, että et saa kurssin tiedoissa ohjata asiakasta ostamaan kussia sivuston ulkopuolelta.

Me hoidamme markkinoinnin teknisen puolen eli hoidamme kurssien SEO-puolen omalta osaltamme kuntoon. Kurssin markkinointi on sinun vastuullasi ja suosittelemme jakamaan kurssin linkkiä aktiivisesti omissa some- ja markkinointikanavissa sekä omilla kotisivuillasi.

Voit tarjota affiliate-sopimusta, mutta sopimus tehdään meidän kanssamme eli ohjaa potentiaalinen kumppani meidän pakeillemme. Voit liittyä affiliate-ohjelmaan myös Kouluttajana, jolloin voit markkinoida muita kursseja asiakkaillesi ja saat linkkisi kautta tulleista tilauksista kumppanuussopimuksen mukaisen palkkion. Lisätietoja affiliate-ohjelmasta löytyy vaikkapa tästä linkistä >>

Myydyistä kurssipaikoista veloitamme myyntiprovision, muita pakollisia maksuja ei palvelussa ole. Voimme avustaa verkkokurssin laittamisessa myyntiin, kun sinulla on toimittaa meille valmiit sisällöt. Tästä työstä veloitamme alk. 239 € + alv 24% kertamaksun. Voit tiedustella myös apua esim. videoiden editoimiseen. Hinta määräytyy työmäärän perusteella. Pyydä tarjous sähköpostitse [email protected]

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.