Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Affiliate-ohjelma

Affiliate- eli kumppanuusohjelman avulla voit muuttaa suosittelun mukavaksi lisätuloksi. 

Suosittele omaa tai tuttavan verkkokurssia tai vaikka koko sivuston valikoimaa kerralla, pääasia että suosittelet! Mitä enemmän Sivustolla on näkyvyyttä ja sitä kautta lisää liikennettä ja asiakkaita, sitä enemmän me kaikki hyödymme.

Kun liityt mukaan kumppanuusohjelmaan, saat meiltä säännöllisesti markkinointimateriaaleja ja vinkkejä markkinointisi tueksi.

Huomioi, että päästäksesi mukaan kumppanuusohjelmaan, sinun pitää voida laskuttaa meitä joko laskutuspalvelun tai oman yrityksesi kautta.

Liity mukaan

Täytä liittymislomake huolellisesti ja lähetä se meille. Saat oman kumppanuuslinkin, jonka avulla voit aloittaa verkkokurssien markkinoinnin.

Julkaise linkki

Jaa kumppanuuslinkki somessa, blogissa tai uutiskirjeessä. Muista mainita, että kyseessä on kaupallinen yhteistyö ja ohjaa kävijöitä sivustollemme.

Ansaitse komissiota

Jokaisesta sinun kauttasi tulleesta ostoksesta saat 10% komission kurssin verottomasta hinnasta. Komissiot tilitetään kuukausittain.

Kirjaudu tilillesi

Salasana hukassa?

Rekisteröidy kumppaniksi

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.