Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sopimusehdot Kouluttajille

Sisältö

Laadittu 22.3.2020. Päivitetty 07.02.2023

Tässä asiakirjassa esitetään Verkkokurssille-sivuston kurssisisältöjen tuottajia eli Kouluttajia koskevat käyttöehdot. Koska tämä asiakirja edustaa sopimustamme kanssanne alustamme käytöstä, se kannattaa lukea huolellisesti läpi.

Sopimusehdot (”Ehdot” tai ”Sopimus”) sisältävät myös tietosuojakäytäntömme ja kaikki muut asiakirjat, joihin näissä sopimuksissa viitataan, ja ne kokonaisuutena säätelevät kaikkia Verkkokurssille-sivuston käyttöjärjestelmän käyttöoikeuksia riippumatta siitä, oletko vierailija, kouluttaja vai opiskelija.

Verkkokurssille-sivusto löytyy osoitteesta https://verkkokurssille.fi, ja se sisältää myös kaikki aliverkkotunnukset, sovellukset ja lisenssit, jotka Sivustoa hallitseva yritys omistaa, hallinnoi ja käyttää. Puhumme kokonaisuudesta selkeyden vuoksi “Sivustona”.

Johdanto

Verkkokurssille-sivusto tarjoaa avoimen verkkosisällön luomisalustan, jonka avulla kouluttajat voivat rakentaa, suunnitella, julkaista ja myydä kursseja ja palveluita (”sisältö”) opiskelijoilleen.

Verkkokurssille-sivusto tarjoaa tämän sisällöntuotantoalustan yhdessä useiden lisäpalvelujen ja työkalujen kanssa (esim. maksuyhdyskäytävät, ohjelmistolisenssit) ja koko foorumin kautta tarjottujen työkalujen ja palvelujen joukkoon viitataan tässä sopimuksessa nimellä “Verkkokurssialustan palvelut”.

Käyttämällä käyttöjärjestelmäämme  hyväksyt nimenomaisesti nämä ehdot ja annat suostumuksesi näiden ehtojen sääntelemiseen. Jos et hyväksy näitä ehtoja tai et halua sitoutua niihin, et saa käyttää Sivustoa.

Sivusto ei ole sisällöntuottaja eikä oppilaitos. Kouluttajat ja Opiskelijat eivät ole Sivuston työntekijöitä. Sivusto ei ole vastuussa Kouluttajien ja Opiskelijoiden välisestä vuorovaikutuksesta lukuun ottamatta teknologisten keinojen tarjoamista, joiden avulla Kouluttajat voivat lähettää ja muuten asettaa sisältöään saataville ja käyttää Sivuston maksukanavia kurssimaksujen perimiseen.

Sivusto tarjoaa kouluttajille vain rajoitettua tietoa heidän kursseilleen ilmoittautuneista opiskelijoista, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, IP-osoite ja kurssi, johon opiskelija on ilmoittautunut. Nämä tiedot ovat Kouluttajalle saatavissa vain, kun opiskelija on ilmoittautunut mukaan Kouluttajan kurssille. Sivusto ei tarjoa, myy, vuokraa tai luovuta Opiskelijoiden tietoja eteenpäin.

Sivuston käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen käyttää Sivustoa, tai jos olet 13–18-vuotias, sinulla on oltava vanhempasi tai huoltajasi lupa käyttää Sivustoa. Järjestelmäämme käyttämällä kerroit meille toimillasi, että olet saanut luvan. Jos olet alle 13-vuotias, et voi käyttää verkkokurssialustaa millään tavalla, etkä rekisteröidä tiliä.

Käytössäännöt

Meidän on ihan pakko lyödä pöytään ensin muutamia käytössääntöjä. Suurin osan tässä käsitellyistä asioista on sanomattakin selvää, mutta on kuitenkin parempi olla etukäteen selkeä joidenkin asioiden suhteen, kuin vain olettaa, että jokainen tietää, kuinka heidän odotetaan käyttäytyvän Sivustollamme.

Ei laitonta toimintaa: Tämän yksinkertaisemmaksi se ei enää mene. Älä käytä verkkokurssialustaamme mihinkään laittomaan toimintaan. Eli siis. Sinulla ei ole oikeutta käyttää Sivustoa harjoittaaksesi minkäänlaista toimintaa, joka rikkoo mitä tahansa sovellettavaa paikallista tai kansainvälistä lakia tai asetusta.
Ei petoksia: Kyllä, tämä on todennäköisesti käsitelty yllä olevassa Ei laitonta toimintaa -osiossa, mutta haluamme tehdä tämän erittäin selväksi. Petoksia ei suvaita missään nimessä
Ei huonoa koodia: Älä käytä verkkokurssialustaa virusten, matojen tai muun koodin, jota voidaan pitää millään tavalla vaarallisena, haitallisena tai tuhoavana, lähettämiseen, levittämiseen, lähettämiseen jne.
Ei roskapostia: vakavasti. Kukaan ei pidä roskapostista. Emme pidä roskapostista. Olemme melko varmoja, että et pidä postilaatikostasi täynnä roskapostia.
Ole nätisti: Tarkoitamme tätä. Olemme avoin alusta, jonka avulla voidaan opettaa lukemattomia aiheita. Kaikki sisältö ei ole kaikille. Mutta yhdestä asiasta, josta voimme kaikki sopia, on se, että kun käytämme Sivustoa, osaamme käyttäytyä
Ei hyväksikäyttöä: Et käytä Sivustoa yrittääksesi kerätä kenenkään henkilökohtaisia tietoja sisällön tarjoamisen rajoitetun käytön ulkopuolella.
Älä käytä muuta kuin sovittua: Et saa käyttää alustaa tai sen sisältöä mihinkään muuhun kuin sille määrättyyn tarkoitukseen
.
Jos rikoit näitä käytössääntöjä, pidätämme oikeuden poistaa sinut ja kaikki sisältösi Sivustolta. Se, rikkooko toiminta käytössääntöjämme, määritetään Sivuston harkinnan mukaan.

Mainitaan vielä erikseen, ettäon olemassa tiettyjä aihetyyppejä, joiden julkaisua emme yksinkertaisesti voi sallia järjestelmässämme. Sivusto pidättää oikeuden poistaa sinut ja sisältösi, jos sisältösi sisältää leimaavaa, herjaavaa, pornografista, säädytöntä, laitonta, uhkaavaa, loukkaavaa tai muuten epäoikeudenmukaista aineistoa tai rikkoo minkään osapuolen immateriaalioikeuksia.

Immateriaalioikeudet ja sisällöt

Järjestelmäämme käytettäessä on tärkeää tehdä selväksi, kuka mitäkin omistaa. Voit luottaa sisältösi meille ja me pyrimme toiminnassamme täydelliseen läpinäkyvyyteen.

Sivuston sisältö: Alustan sisältö, mukaan lukien kaikki tiedot, ohjeet, ohjelmistot, tekniikka, tekstit, logot, merkit, mallit, grafiikat, kuvat, ääni- ja videotiedostot, muut tiedot tai tekijänoikeuksien alaiset materiaalit tai sisältö ovat yksinomaan Sivuston omaisuutta. Sinä et saa muokata Sivuston omaa sisältöä millään tavalla.

Sinun sisältösi: Alustalle lataamasi sisältö on ja pysyy sinun sisältönäsi. Sivusto ei vaadi sillä perusteella, että käytät palveluitamme, mitään immateriaalioikeuksia materiaaliin, jonka lataat verkkokurssialustaan.

Lataamalla sisältösi verkkokurssialustaan, hyväksyt, että:

 • Sivusto voi tarkistaa sisältösi mistä tahansa syystä
 • Kun olet lataamassa sisältöäsi verkkokurssialustaan, Sivusto ei välttämättä ennakkotarkista sisältöä ennen julkaisua
 • Sivusto voi näyttää sisältösi muille käyttäjille (esim. Opiskelijoille) Sivuston käyttöjärjestelmän kautta
 • Hyväksyt, että lataamalla sisältösi käyttöjärjestelmään annat meille mahdollisuuden tallentaa sisältöäsi
 • Hyväksyt, että pyydettäessä toimitat Sivustolle kaikki tarvittavat lisenssit, mukaan lukien maailmanlaajuisen, ei-yksinoikeuden, royalty-free-, alilisensoitavan ja siirrettävän lisenssin, jonka avulla sisältöäsi voidaan käyttää. Toisin sanoen, koska Sinä omistat sisältösi, sinun on annettava meille lupa näyttää se tai käyttää sitä sisäisiin operatiivisiin tarkoituksiin, kuten tallentaa se palvelimillemme kurssin sisältöjen näyttämiseksi.
 • Olet vastuussa kaikesta sisällöstäsi ja sinulla on oikeus käyttää sitä
 • Sisältösi ei loukkaa kenenkään muun immateriaalioikeuksia ja että olet hankkinut tai saanut tarvittaessa kaikki tarvittavat oikeudet ja luvat kolmansilta osapuolilta, jotka voivat omistaa sisällön.

Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät sisällössäsi jonkun toisen töitä (mukaan lukien videot, teksti, kaaviot, powerpointit jne.), pidä huoli, että olet saanut sisällön omistajan luvan käyttää sitä. Et halua kenenkään myyvän mitään sisältöäsi ilman lupaasi. Jos aiot käyttää jotain, jota et ole luonut, varmista, että pystyt osoittamaan, että sinulla on oikeus käyttää sitä, ennen kuin teet siitä osan sisällöstäsi.

Tekijänoikeusrikkomusten ilmoittaminen

Jos uskot, että Sivustolla näkemäsi sisältö loukkaa immateriaalioikeuksiasi, lähetä ilmoitus Sivustolle sähköpostitse. Ilmoituksessa on oltava seuraavat tiedot:

 1. Omistajan tai henkilön, joka on valtuutettu toimimaan väitetyn loukatun tekijänoikeuden omistajan puolesta, fyysinen tai sähköinen allekirjoitus
 2. Tekijänoikeuksien alaisen teoksen yksilöinti
 3. Tunnistetiedot materiaalista / teoksista / sisällöstä. Tunnistukseen olisi sisällytettävä sijainti (URL) ja muut yksityiskohdat, jotka riittävät, jotta Sivusto voi löytää ja tarkistaa tämän materiaalin verkkokurssialustalla.
 4. Yhteystietosi, mukaan lukien osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä

Vastine

Jos jokin sisältö (mukaan lukien Kouluttaja-sisältö) poistetaan tekijänoikeusrikkomus­ilmoituksen vastaanottamisen vuoksi, voit lähettää Sivustolle vastineen, jos uskot, että sisältösi on poistettu väärin perustein. Vastineen tulee sisältää:

 1. Fyysinen tai sähköinen allekirjoitus
 2. Tunnistetiedot siitä, mitä poistettiin, ja sijainti, jossa materiaali esiintyi ennen sen poistamista
 3. Ilmoitus väärinkäytöksestä, jonka mukaan uskot vilpittömästi, että aineisto on poistettu virheen tai virheellisen tunnistamisen seurauksena
 4. Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä lausunto siitä, että hyväksyt prosessin tiedoksiannon ilmoituksen antaneelta henkilöltä

Huomaa, että vastaanotettujen vastineiden kopio lähetetään ilmoituksen tehneelle osapuolelle

Toistuvat rikkomukset:

Sivusto ei todellakaan ​​suhtaudu myönteisesti niihin, jotka käyttävät jonkun toisen immateriaalioikeuksia ilman lupaa. Jos Sivusto saa kaksi tai useampia tekijänoikeusrikkomusilmoituksia Kouluttajasta, Sivusto voi poistaa kyseisen Kouluttajan verkkokurssialustasta ilman erillistä varoitusta. Huomaa: Kuten Sivuston yleiset oikeudet -osiossa todetaan, varaamme silti oikeuden poistaa kaikki kurssit milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Linkitystä ja olemassa olevia kursseja koskevat ehdot

Kouluttajalla on oikeus lisätä linkki esim. yrityksensä verkkosivuille materiaaleihinsa.

Kouluttajalla on oikeus lisätä Sivustolle verkkokurssi, joka on myynnissä myös Sivuston ulkopuolisella alustalla. 

Kouluttaja ei missään tilanteessa saa ohjata materiaaleissan Oppilaita ostamaan verkkokurssia Sivuston ulkopuoliselle alustalle. Tämän katsotaan olevan huonoa käytöstä, jossa hyödynnetään Sivuston markkinointia vastikkeettomasti.

Kouluttaja voi markkinoida omaa materiaaliaan lisäämällä markkinointiinsa suoran linkin omaan kurssiinsa. 

Kouluttaja ei saa missään tilanteessa esiintyä markkinoinnissaan Sivuston edustajana.

Kumppanuusmarkkinointia koskevat tiedot ja sopimuksen löydät täältä >>

Sivuston yleiset oikeudet

Sivusto pidättää seuraavat oikeudet:

Sivusto voi muuttaa, lopettaa tai kieltäytyä tarjoamasta Sivuston palvelua milloin tahansa mistä tahansa syystä, ilman erillistä ilmoitusta.

Sivusto voi poistaa kenet tahansa verkkokurssialustasta milloin tahansa mistä tahansa syystä, yksinomaan Sivuston harkinnan mukaan. Tätä oikeutta ei ole muutettu missään muussa tämän sopimuksen osassa.

Sivusto voi, mutta sillä ei ole velvollisuutta, valvoa verkkokurssialustalla näkyvää sisältöä tai tarkistaa Sivuston kautta tapahtuvaa toimintaa, mukaan luettuna Kouluttajien ja Opiskelijoiden sekä Sivuston työntekijöiden välinen vuorovaikutus.

Jos suljet tilisi tai lopetat kurssisi, Sivusto voi pitää kopion sisällöstäsi irtisanomisen jälkeen. Asiakas myöntää meille ei-yksinoikeudellisen, pysyvän, peruuttamattoman lisenssin tällaisen arkistokappaleen ylläpitämiseksi asiaankuuluvien lakien ja asetusten noudattamiseksi.

Sivusto voi ilmoittaa sinulle asiaankuuluvat tiedot käyttöjärjestelmästä ja Sivuston palveluista lähettämällä sähköpostia tilin rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun vastuullasi on tarkistaa järjestelmällisesti esim. sähköpostilaatikkosi roskaposti- ja tarjoussuodatin, ettei lähettämämme viesti jää huomioimatta.

Sivusto ei takaa, että käyttöjärjestelmä tai sen kautta tarjottavat palvelut ovat virheettömiä tai muuten luotettavia, eikä myöskään voida taata, että viat korjataan tai että kaikki käyttöjärjestelmän kautta tarjotut palvelut ovat aina saatavissa. Sivusto voi tehdä parannuksia ja / tai muutoksia alustaan ja sen ominaisuuksiin ja toimintoihin milloin tahansa, ja se käyttää kaupallisesti kohtuullisia pyrkimyksiä välttää ruuhka-ajan häiritseminen, vaikkakin joitain seisokkeja voi esiintyä. Sisällön virheistä vastaa sisällön omistava Kouluttaja.

Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokurssialustaa ja kaikkia palveluita tai materiaaleja, joita tarjoamme Sivustolla, oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa, jos jostain syystä koko Sivusto tai osa siitä ei ole käytettävissä milloin tahansa tai minkään ajanjakson ajan. Saatamme ajoittain rajoittaa pääsyn osaan tai kokonaan alustaan kouluttajille ja opiskelijoille.

Sivusto pidättää oikeuden poistaa sinut ja sisältösi ilman varoitusta, jos rikot jotain tämän sopimuksen määräyksistä.

Sivustolla on oman harkintansa mukaan ehdoton oikeus muuttaa, keskeyttää tai lopettaa tämän sopimuksen määräykset ilman varoitusta milloin tahansa.

Vastuut ja rajoitukset

Sivuston palveluiden toteuttamisessa vaadimme, että ymmärrät ja hyväksyt sen, että Sivusto ei ole vastuussa useista asioista, mukaan lukien tämän sopimuksen rikkomuksesta ja tappioista, jotka voivat johtua käyttöjärjestelmästäsi.

Vaadimme myös, että ymmärrät ja hyväksyt sen, että alustaa tarjotaan sellaisenaan, eikä se välttämättä ole aina 100% täydellinen tai luotettava ja että Sivusto ei takaa, että siinä ei olisi virheitä tai puutteita. Mahdolliset vahingonkorvausvaatimukset Sivustolta rajoittuvat meille maksamaasi myyntiprovisioon.

Vastuurajoituksemme ovat seuraavat:

 • Hyväksyt, että Sivusto, mukaan lukien sen työntekijät ja edustajat, ei ole vastuussa mistään menetyksistä, loukkaantumisista, vaatimuksista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käytät Sivuston verkkokurssialustaa
 • Hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa mistään vammoista, menetyksistä, vaatimuksista tai vahingoista, jotka johtuvat käyttäjän käytöstä tai sitoutumisesta kolmannen osapuolen sisältöön, latauksiin tai viestintään
 • Sivusto ei ole vastuussa  viruksista, hajautetuista palvelunestohyökkäyksistä ja kaikista muista haitallisista tietokonekoodeista aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista. Haitallisella tietokonekoodilla tarkoitetaan tietokonekoodia tai muuta kaikenlaista mekanismia, joka on suunniteltu häiritsemään, poistamaan käytöstä tai vahingoittamaan minkä tahansa ohjelmiston tai laitteiston tai muiden liiketoimintaprosessien toimintaa tai käyttämään yritystoimintaa tai henkilökohtaisia tietoja väärin, luvattomasti käyttämään niitä tai käyttämään niitä väärin, matoja, pommeja, takaovia, kelloja, ajastimia tai muuta käytöstä poistavaa laitekoodia tai malleja tai rutiineja, jotka aiheuttavat ohjelmistojen tai tietojen poistamisen, käyttökelvottomuuden tai muuten käyttökelvottomuuden joko automaattisesti tai ajastettuna tai ohjattuna
 • Sivusto ei takaa, että kaikissa käyttöjärjestelmästä ladattavissa tiedostoissa ei ole viruksia tai muita haitallisia tietokonekoodeja
 • Sivusto tarjotaan sinulle ”sellaisena kuin se on käytettävissä” -periaatteella. Sinä hyväksyt sellaisenaan ulkoisen menetelmän palautettavien kadonneiden tietojen palauttamiseksi, jotka voidaan ladata verkkokurssialustaan
 • Sivusto ei ole vastuussa mistään erityisestä, suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rankaisevasta tai välillisestä vahingosta, joka johtuu käyttöjärjestelmän käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä
 • Hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa mistään menetyksistä, vammoista, vaatimuksista tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjän rikkomuksesta tai tämän sopimuksen rikkomisesta. Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja huolehtimaan Sivuston mahdollisista kolmansien osapuolien vaatimuksista, tappioista, kuluista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka johtuvat käyttäjän tämän sopimuksen rikkomisesta tai aiheutuvat käyttäjän käyttöjärjestelmästä tai väärinkäytöstä tai liittyvät siihen (mukaan lukien, rajoittamatta, käyttö tämän sopimuksen, muiden opettavien käytäntöjen ja tekijänoikeuksien sekä muu immateriaalioikeus)
 • Olet yksin vastuussa siitä, että käyttöympäristösi noudattaa sovellettavaa lakia ja ei loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien ilman rajoituksia immateriaalioikeudet. Olet vastuussa kaikista sinua vastaan nostetuista vaatimuksista, kanteista tai valituksista, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, kaikki vahingot, jotka liittyvät käyttäjän käyttöympäristöön.
 • Jos Sivuston vastuunrajoitusta ei sovelleta, Sivuston ainoa velvoite sinulle tai kolmannelle osapuolelle vahingoista ei saa ylittää summia, jotka olet maksanut Sivustolle viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana suoraan ennen vaatimuksen tekemistä, ellei toisin vaadita.
 • Hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa mistään verkkokurssialustalla näkyvästä sisällöstä
 • Hyväksyt, että kaikki oikeudelliset syyt tai vaatimukset, joita sinulla voi olla Sivustoa vastaan, on nostettava meitä vastaan yhden (1) vuoden kuluessa kanteen tai vaatimuksen syyn syntymisestä. Jos et aloita tällaista kannetta tai vaatimusta tässä määräajassa, se vanhenee

Maksut, verot ja palkkiot

Sivusto vastaa kaikista verkkokurssialustalla tapahtuvasta rahaliikenteestä ja siitä mahdollisesti johtuvista kustannuksista.

Sivusto tekee sopimuksen maksunvälittäjän kanssa ja maksaa maksunvälittäjän palkkiot ja provisiot sovitusti.

Sivusto on vastuussa arvonlisäverojen ilmoittamisesta ja maksamisesta. Sivusto on arvonlisäverovelvollinen, joten kaikkien kurssien hinnat sisältävät arvonlisäveron riippumatta siitä, onko Kouluttaja arvonlisäverovelvollinen.

Opiskelija on suorassa asiakassuhteessa Sivuston kanssa. Kouluttaja ei ole vastuussa Sivuston rahaliikenteestä tai verojen ilmoittamisesta tai maksamisesta.

Kouluttajalla on oikeus seurata toteutuneita myyntitapahtumia omien materiaaliensa osalta Sivuston hallintapaneelin välityksellä.

Kalenterikuukauden päätyttyä Sivusto toimittaa Kouluttajalle kohdekuukautta seuraavan kuun 15. päivään mennessä myyntiraportin, jonka perusteella Kouluttaja laskuttaa oman osuutensa (80% arvonlisäverottomasta kokonaismyynnistä) Sivustolta. 

Sivusto laskuttaa Kouluttajalta tilatut lisäpalvelut. Lisäpalvelut voidaan myös huomioida kuukausittaisessa myyntilaskelmassa.

Tilin poistaminen

Voit poistaa tilisi milloin tahansa

Mikä tahansa tili voidaan poistaa, jos se ei ole aktiivinen (esim. Käyttäjä ei kirjaudu sisään) yhtäjaksoisesti vähintään kuuden (6) kuukauden ajan. Aktiviteetin määrittää Sivusto oman harkintansa mukaan.

Jos tilisi poistetaan (syystä riippumatta), sisältösi ei ehkä ole enää käytettävissä. Sivusto ei ole vastuussa tällaisen sisällön menetyksestä poistamisen yhteydessä.

Tilin poistamisen jälkeen (syystä riippumatta) kaikki Sivuston myöntämät lisenssit lakkaavat.

Jos kurssi, Kouluttajatili tai Opiskelijatili peruutetaan tai poistetaan, Kouluttaja tai Opiskelija ei voi enää käyttää opetettavaa sisältöä ja sisältö voi olla palauttamaton. Sivusto ei ole millään tavalla vastuussa osapuolelle mistään peruuttamisesta tai poistamisesta johtuvasta kyvyttömyydestä käyttää Sisältöä, mukaan lukien liikesuhteisiin tai sopimussuhteisiin puuttumista koskevat väitteet

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.