Viimeisin verkkokurssi: Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta

Kategoriat , Avainsanat ,

Intialaisen päähieronnan verkkokurssilla jokainen voi oppia tämän ihanan taidon.
Kaikki on kerrottu yksinkertaisesti ja askel askeleelta. Tervetuloa verkkokurssille.

Intialainen päähieronta

49,00

Kuvaus

Intialainen päähieronta opetettuna askel askeleelta videoina ja tekstinä. Nyt hintaan 49€. Tämä intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa. Vaatteita ei riisuta. Hieronta tehdään yläselän, hartian, olkavarsien, rintalihasten yläosan, niskan, pään, kasvojen ja korvien alueelle.

Opit samoin, kuin olisit itse kurssipäivässäni. Sopii niin ammattilaisille täydennyskoulutukseksi tai ihan kenelle vaan kotikäyttöön. Saat heti tilauksesi yhteydessä ladattavan pdf tiedoston, joka sisältää linkin sivustolle ja pääsykoodin/salasanan kurssisivulle. Kurssin on heti kaikkine materiaaleineen, tallenteina, teksteinä, kuvina yms. käytössäsi. Kurssi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Sivulla on materiaalini myös ladattavana pdf.muotoisena kirjana, jonka voit ladata ja halutessasi tulostaa itsellesi.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan kanssani. Sisältää jokaisen kohdan opetettuna. Yksinkertaisesti- askel, askeleelta: Tämän kurssin avulla ihan jokainen voi oppia. Sisältää päähieronnan otteet videoina ja tekstinä. Muun materiaalin helppolukuisena, ymmärrettävänä tekstinä. Materiaali on hioutunut pitämilläni kurssipäivillä tähän muotoonsa.

ergonomiaa
käsihygieniaa
esteet
hoitosuositukset
hoitotilan valmistelu
otteet sanallisesti
otteet videolla
hoidon jälkeen
pdf. muotoinen kirja ym. ym.
Tällä verkkokurssilla ei opeteta: anatomiaa, fysiologiaa, ihmiskehon toimintoja, meridiaaneja, akupisteitä tms.

Tämä opettamani menetelmä on yleisesti mm. hierojien suosima ja perustuu Mehtan oppeihin, mm. kosmetologikouluissa opetetaan päänhierontaa, jossa keskitytään päänalueen käsittelyyn makuulla yleensä öljyjä käyttäen, huomaathan että kyse ei ole siitä hoidosta!
Loppuvuoden 2022 ajan jokainen kurssin tilaaja voi kurssin suoritettuaan tilata minulta veloituksetta postitse osallistumistodistuksen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Intialainen päähieronta - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Intialainen päähieronta" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.