Viimeisin verkkokurssi: Huilunsoiton alkeet

Hierontakurssi- kotikäyttöön

Hieronnalla voidaan lievittää erilaisia kipu- ja rasitustiloja, stressiä sekä liikerajoituksia. Mikset siis opiskelisi helposti verkkokurssillamme parhaaksi kotihierojaksi. 

Hierontakurssi- kotikäyttöön

34,90

Kuvaus

Hieronnalla voidaan lievittää erilaisia kipu- ja rasitustiloja, stressiä sekä liikerajoituksia. Mikset siis opiskelisi helposti verkkokurssillamme parhaaksi kotihierojaksi.

Kotihieronta-verkkokurssilla opit hieromaan kotioloissa erilaisia tekniikoita soveltaen niin selän , yläraajojen kuin niskahartia-alueen kipeyttämättä kuitenkaan itseäsi.

Kurssin jälkeen voit auttaa läheisiä akuuteissa kipu-, rasitus- tai stressitilanteissa, opit myös tunnistamaan tilanteita milloin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kurssi sisältää laajat ja helposti ymmärrettävät ohjevideot hieronnan harjoitteluun, sekä tietoa hieronnan historiasta sekä sen vaikutuksista kehoon ja mieleen, niin hermostoon kuin lihaksistoonkin. Kurssilla opit käyttämään opetettuja tekniikoita rasittamatta itseäsi, tekniikka ja ergonomia huomioiden.

Kurssi on lajiteltu eri moduuleihin, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja jäsenneltyä. Voit kurssin aikana palata aiempiin moduuleihin niin monta kertaa kuin haluat kurssin käytössäoloajan aikana. Kurssimateriaali käytettävissäsi 3kk ostopäivästä.

 

Ohjeet soveltuvat niin urheiluvalmentajille, urheilijan vanhemmalle, pariskunnille, kuin aivan kenelle tahansa.

Kurssi on tarkoitettu kotihierontaan, ei ammattikäyttöön.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Hierontakurssi- kotikäyttöön - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Hierontakurssi- kotikäyttöön" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.