Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Itsetuntemus ja arjen hallinta

Kategoriat: Hyvinvointi
Suosikit Jaa
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Kurssin kuvaus

Sulje silmäsi ja kuvittele hetki, näe sielusi silmin:

Tienhaara jossa nyt seisot on valinnan paikka. Olet tämän hetkesi vanki. Astu näillä tiedoilla eteenpäin.- Astuessasi yhden askelen valitsemaasi suuntaan voit pohtia missä olet vuoden kuluttua,
– toinen askel vie viiden vuoden päähän, kuvittele edelleen missä olet.
– seuraava askel kymmenen ja
– viimeinen askel 20 vuoden päähän.

Kuulostele tunteitasi. Miltä tuntuu?Palaa sitten tienhaaraan, valitse toinen suunta, tällä kertaa unelmoi mitä kohti tahtoisit kulkea.
Toista sitten askelharjoitus ja pohdi miltä nyt tuntuu.

Kumpiko suunta oli se jonne tahdot kulkea?

Hyvinvointia lisää se, että tietää olevansa oikeassa paikassa.

Tiedätkö sinä vai kuvitteletko vain tietäväsi?

Toteutatko omanäköistäsi elämää?

Tunne Itsesi -valmennus auttaa sinua tunnistamaan tarpeesi

Tunne-itsesi valmennus auttaa eteenpäin

Itsetuntemus ja arjen hallinta on verkkokurssi jolla opetellaan itsetuntemuksen aakkosia, miten luoda omaa tilaa kiireen keskelle, annetaan vinkkejä arjen ja talouden hallintaan, sekä opetellaan sanomaan EI ja löytämään omat vahvuudet. Voit suorittaa kurssin haluamassasi järjestyksessä. PDF-tiedostot löytyvät materiaalikansioista. Kurssi on kattava paketti itsetuntemuksen oppeja eri keinoin. Kaupan päälle ilmaisia reseptejä arkeen!

Kurssin käytyäsi saattaa infoähky vaivata ja tunteiden vyöry yllättää. Sillä vaikka sinä et kaikkea heti tiedostaisi, alitajuntasi tekee sen puolestasi. Sinä saat uudenlaista virtaa elämääsi. Jatkokursseja syntyy toiveiden mukaisesti vuoden mittaan, varaudu myös webinaareihin. Ja mikäli haluat, teen sinulle räätälöidyn tuotepaketin omanäköisesti. Kanta-asiakassuhteessa 20% alennus normaalihintaisesta palvelusta.  Mikäli haluat minulta uutiskirjeen, laita viestiä sähköpostiini. Tervetuloa kulkemaan kanssani. 

Kenen lauluja laulat?

Monesti meillä ihmisillä on tapana pitää elämäämme itsestään selvänä ja tuudittautua siihen uskoon, että kaikki pysyy ennallaan hyvässä ja pahassa. Ja, että ikävätkin tunteet kuuluvat osana arkeen ja ovat ikään kuin normaalia elämää. Raskaaseen arkeen uupuu ajan saatossa, ja pohjalle alkaa vajota huomaamatta. Pään sisällä kaikuvat esivanhempien opit omillaan olemisesta ja ettei kyliltä saa kuulua häpeääsi aiheuttavia asioita. Niinpä ihminen kokee jäävänsä yksin. Vaikka hätä olisi kuinka suuri  apua ei halua tai edes kykene pyytämään.

Tai jos apua pyytää on edessä nöyryyttävä kokemus, häpeä ja syyllisyys, jota avun tarjoaja saattaa tahtomattaan lisätä. Ja vielä on yhteiskunnan lakipykäläviidakko ja lomakerivistö, joka lamaannuttaa paikoilleen ja saa jo valmiiksi uupuneen hartiat vielä alemmaksi. Onko siis ihme, että itsetunto romahtaa ja ei tunnista itseään edes peilikuvasta. Tuttu helvetti ja selviytymistaistelu on alkanut.  Sisällä kaihertaa paha olo ja elämä näyttää harmaalta päivästä ja jopa vuodesta toiseen.

Puuttuva palanen

Voit tehdä elämästäsi parempaa, kun opit tuntemaan itsesi paremmin ja tiedostamaan mitä tahdot. Itsetuntemuksen kurssit ovat avain siihen lukkoon jota elämäksi kutsutaan. Onttous on tunne, että jotakin puuttuu. Ja mikäli elämä on heittänyt kuperkeikkaa, niin pohjan pudotus alta on aina rankka kokemus kenelle tahansa. Suuntaa voi olla vaikea löytää. Pohjalta suunta on ylöspäin, sanotaan, silti se tie on pitkä ja kivikkoinen kokea. Saatat olla terve, hyvässä suhteessa, mainiossa työpaikassa ja silti jokin kaihertaa. Ehkä salaat jotakin itseltäsi, etkä tiedosta mitä. Itsetuntemus auttaa asiaa. Saatat huomata kurssin käytyäsi, että oletkin tyytyväinen vallitsevaan tilaan. Tai sitten et.

Nuori. Jos olet syntynyt perheeseen, jossa sukupolvien ajan on jo harmaata arkea eletty, saattaa elämäsi jatkua samaa rataa, ellet pysäytä sitä tietoisesti ja tiedosta itseäsi. Saatat olla syrjäytynyt tai vaarassa syrjäytyä, ehkä et vain jaksa panostaa arkeen, koska se tuntuu niin vaikealta. Ei hätää, luo kurssin avulla omanäköisesi elämä omista vahvuuksistasi käsin. Tai jos olet keskituloinen työssä ahertaja ja pudonnut oravanpyörästä haluamattasi, saattaa elämäsi olla mullistunut täysin entisestä ja ystävyyssuhteet koetuksella. Ehkä koet ettei tarvetta parantaa itsetuntemusta ole, silti olet tällä kurssilla. Kysy itseltäsi, MIKSI? Ruuhkavuosia elävät vanhemmat ja vaihdevuosista kärsivät viisikymppiset painivat omaa Jaakobin painia tuntojensa kanssa, ja yrittävät selvitä arjesta ilman syyttäviä sormia jaksamisestaan. Jos koet olevasi yksi heistä, niin tiedosta tämä, oman tilan tarpeeseen löytyy apu.

Väkivaltaa kokeneet ja yllättäen uupuneet, sairastuneet ovat oma lukunsa, puhumattakaan esimiehet, jotka eivät tunne itseään, eivätkä siten myös työntekijöitään. Uupumus on seurausta jostakin. Osaatko sanoa EI oikeassa kohtaa? Ja kohtalolleen alistunut ihminen tarvitsee sen yhden, joka uskoo. Väkivaltaa ei tarvitse sietää. Työhyvinvointi lähtee esimiehestä, vaikka työntekijälläkin on vastuunsa. Tällä kurssilla sääliä ei tunneta, tarkoitus on auttaa eteenpäin. Saat suuttua tästä, kysy kuitenkin itseltäsi, kenelle suutuit oikeasti? Itsetuntemus on tärkeä kumppani, kun haluaa elämästään parempaa kuin se tällä hetkellä on. Ja minä olen täällä sinua opastamassa itsesi tuntemiseen. Elätkö siis sellaista elämää, mitä alun perinkin tahdoit  vai tuliko ns. elämä väliin ja suunnitelmat heittivät kuperkeikkaa?

Mitä saat itsellesi

Hyödyt ovat selkeitä: Esimies saa työhyvinvoinnin kukoistamaan, enää ei loista sairaspoissaololistat täysiä rivejä. Tuottavuus kasvaa, kun esimies tuntee itsensä ja oppii tuntemaan myös työntekijänsä. Ymmärrys on jo puoli ruokaa. Uupunut saa voimansa takaisin ja nuori elämäänsä sisältöä. Ruuhkavuodet ja vaihdevuosioireet hellittävät otettaan ja keskituloistakin hymyilyttää, kun tietää mitä jatkossa tahtoo. Väkivallan uhri ei enää alistu seinäruusuksi vaan uskaltaa ilmaista itseään ja oppii sanomaan mitä tahtoo ja mitä ei. Ja sinä jolla kaikki oli jo hyvin löydät nyt myös itsesi, todellisen minäsi. Ja huomaat olitko sittenkään siellä missä kuvittelit olevasi.

Arjen haasteet sulavat, kun ihminen itsensä tuntiessaan tietää miksi sipulikerrokset ensi alkuun itkettivät ja sisimmän paljastuttua alkoikin hymyilyttää. Arjessa on erilaisia tunnetiloja ja jopa päiviä jolloin kaikki ei toimi ihan putkeen. On kuitenkin eri tilanne vaipua harmaan arjen syliin jatkumona. Elämään uupuu, mikäli tunnetila jatkuu pitkään ja mikään ei muutu. Ja mikään ei muutu, mikäli mitään ei muuta! Kysy itseltäsi MIKSI?

Seuraa minua myös IG: tuitvalmennus

Jatka lukemista

Kurssin sisältö

TERVETULOA

  • TERVETULOA
    00:00

OMA TILA HALTUUN

ARJEN HALLINTA

TALOUDEN HALLINTA

OPI SANOMAAN EI

LÖYDÄ OMAT VAHVUUTESI

0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.