Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Aasinhoitopäivä verkkokurssina

Aasit, nuo pitkäkorvaiset hevosenkaltaiset olennot ovat usein hieman väärinymmärrettyjä ja -hoidettuja. Aasinhoitopäivä verkossa antaa peruseväät aasin hankkimiseen, sen talliratkaisuun, hoitoon, ruokintaan, kavioiden hoitoon, terveysasioihin ja aasien kasvattamiseen. Aasi ei ole tyhmä tai itsepäinen, vain erittäin viisas ja varustettu korkealla itsesuojeluvaistolla. Kurssin jälkeen katsot omia aasejasi varmasti uusin silmin ja mietit kuumeisesti, miten voisit luoda niiden elinympäristöstä mahdollisimman luonnonmukaisen.

Aasinhoitopäivä verkkokurssina

90,00

Kuvaus

Aasinhoitopäivän sisältö löytyy nyt kätevästi verkkokurssin muodossa! Olen vetänyt suosittua Aasinhoitopäivää livenä tapahtuvana koulutuksena jo muutaman vuoden ajan ja nyt oli se hetki, kun vein sen verkkoon! Kurssi koostuu kahdeksasta luennosta, joista jokainen kestää 45-75 minuuttia. Luennot antavat aiheesta hyvän kokonaiskuvan, mutta sen lisäksi kurssilla on paljon tuottamaani kirjallista materiaalia ja tietenkin linkkejä myös asiapitoisille sivuille muuallekin. Pääpaino on suomenkielisessä materiaalissa, mutta tärkeimmät asiat, joita ei suomeksi vielä löydy, on linkitetty englanninkielisiin artikkeleihin.

Verkkokurssin avulla saat aaseista ja muuleista erittäin vahvan tietopohjan, josta on hyötyä sekä ensimmäisiä aasejaan hankkivalle että jo pidempään aaseja omistaneille. Kurssin sisältö pätee myös muuleihin ja jos muuleilla on erityisjuttuja niistä kerrotaan myös.

Aasinhoitopäivä verkkokurssina lähtee liikkeille perustiedoista, mistä aasi on peräisin, millainen eläin se on luonnossa, käytössä ja lemmikkinä, mitä se syö ja miten sitä pitäisi hoitaa. Kurssilainen ymmärtää millaisesta elinympäristöstä aasit tulevat ja miten omassa kotitallissa on mahdollista luoda aaseille mahdollisimman luonnolliset olot. Kurssilla kerrotaan, mitä kannattaa ottaa huomioon omaa aasia hankkiessa, mitä sille oikein pitäisi Suomessa syöttää ja miten se pysyy terveenä.

Millaisia hoitotoimenpiteitä aasille pitää tehdä päivittäin, kuukausittain, puolivuosittain ja vuosittain? Mitä varusteita tuore aasinomistaja tarvitsee aasilleen?

Käyn läpi myös aasien kasvattamista ja sitä, mitä aasien kanssa voi ylipäätään harrastaa.

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi.

Tervetuloa aasinhoitopäivään!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Aasinhoitopäivä verkkokurssina - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Aasinhoitopäivä verkkokurssina" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.