Viimeisin verkkokurssi: Intialainen päähieronta

Työhyvinvointi voiman lähteenä /esihenkilöstölle

Hyvästä johtajuudesta ei tingitä. On sekä työnantajan sekä työntekijän etu, että työpaikalla viihdytään kauemmin kuin koeajan verran.

Työhyvinvointi voiman lähteenä /esihenkilöstölle

95,00

Kuvaus

Tämän kurssin voivat suorittaa kaikki, vaikka pääpaino onkin esihenkilöissä ja heidän johtamistavoissaan. Tällä kurssilla esimies pääsee haastamaan itsensä. Kurssilla kerrataan mitä on olla hyvässä työyhteisössä töissä.

Esimiehen seuraava piinapenkki on kohdata omat johtamistaitonsa ja osattava kyseenalaistaa toimintansa, sekä lakattava valehtelemasta itselleen.

Armoa ei tunneta. Piiska sivaltaa armotta maaliin, mikäli esihenkilö sen uskaltaa kohdata. Kyse on itsetuntemuksesta.

Viidestä osiosta koostuva verkkokurssi sisältää esittelyvideon ja lukuisia tehtäviä ja harjotteita, pohdintoja aiheesta itsetuntemus ja johtaminen esimiestasolla. Keskiössä on onnistunut työhyvinvointi.

Kurssin jälkeen esimiehen on mahdollista ottaa oppeja käytäntöön ja jatkaa työyhteisössä kurssin aikana oivaltamiaan asioita. Mikäli esimies panostaa oikeasti opittuun, ja myös sisäistää opitun, on hänellä mahdollisuus onnistua muuttamaan ja jalostamaan johtamistaitojaan. Ja näin ollen saada työyhteisössä muutos aikaan ja parempaa tulosta syntymään.

Onnistunut esimiestyö on luottamista omiin, ja ennen kaikkea työyhteisön kykyihin. Tiimityöskentelyssä annetaan kaikkien loistaa. Yhteishenki luodaan yhdessä kokien.

Työhyvinvointia rakennamme kaikki tahoillamme pienestä pitäen. Tarhaiän jälkeen oppivelvollisuus kutsuu, lopulta työ. Ensikosketus vanhempiin on alku. Vastavuoroinen katsekontakti hakee hyväksyntää pelonsekaisin tuntein, eikä tuon hyväksynnän hakeminen lopu ihmisiän aikana.

Tarvitaan meitä erilaisia “hyväntahdon lähettiläitä” kertomaan kuinka tärkeää hyvinvointia on ylläpitää. Niin ihmisen yksilönä, kuin myös työyhteisöissä.

Ei ainoastaan esimies vaan koko työpaikan henkilöstö on vastuussa työilmapiirin luomisessa omalta osaltaan. Niskaan hengittävä ja luottamuspulaa kokeva pomo on muinaismuistojen ajalta. On herättävä tähän päivään.

Mitä työhyvinvointi sitten merkitsee. Rehellisyyttä olla oma itsensä, luottamusta työkaveriin, avointa keskustelua sekä hyvää oloa. Työpaikan ilmapiirin aistii jo sisään astuessaan. Se tapa millä työyhteisön jäsenet toisiaan katsovat, ja ovesta kulkijan ottavat vastaan, kertoo jo omaa tarinaansa. Kiire ei ole tekosyy jättää huomiotta. Tylyä on sanoa ja katsoa rumasti, eriarvoistaa tai olla vain hiljaa ja kyräillä. Tai leikkiä hyvää pomoa ja huokailla sitten vieressä ja latistaa tunnelma. Kannustus on paras motivaattori kenelle tahansa työntekijälle.

Työyhteisöt ovat ammatinkuvasta johtuen erilaisia. Myös työntekijät ovat niin taidoiltaan, olemukseltaan kuin ajatuksiltaan erilaisia. Historia on jokaisen menneisyydessä. Ei voi tietää ihmisen sietokykyä tuntematta tätä hyvin. Huonoja päiviä tapahtuu, kaikki ei mene aivan putkeen, silti kiroustulva kaverin niskaan ei johda kuin pahaan mieleen. Ja esimieheltä se on huonoa käytöstä, kaukana ammattitaidosta.

Mikäli haluat henkilökohtaista konsultaatiota, ota yhteyttä [email protected]

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Työhyvinvointi voiman lähteenä /esihenkilöstölle - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Työhyvinvointi voiman lähteenä /esihenkilöstölle" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.