Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Tunnista henkinen väkivalta

Tunnista henkinen väkivalta kiusaamistilanteissa ja silloin, kun se on piilossa katseilta.

Tunnista henkinen väkivalta

95,00

Kuvaus

  • Fyysiset teot mielletään paremmin väkivallaksi kuin henkinen väkivalta, koska henkistä väkivaltaa on vaikea tunnistaa.
  • Fyysinen väkivalta kumpuaa kuitenkin henkisestä väkivallasta.
  • Ytimessä on tekijän pyrkimys hallita ja kontrolloida kokijan tekemisiä, sanomisia ja jopa ajatuksia.
  • Henkisen väkivallan käyttäjällä on vain yksi totuus, hänen omansa.
  • Henkisen väkivallan tarkoituksena on murentaa kohteen uskoa ja luottamusta itseensä, omaan ajatteluunsa ja käsityskykyynsä, sekä kykyyn tuntea oikein.
  • Henkinen väkivalta on tahallista ja usein myös sanatonta, piilossa muilta. Vain kokija tiedostaa olevansa hyökkäyksen kohde.
  • Henkinen väkivalta altistaa fyysiselle väkivallalle pitkittyessään. Väkivalta ei ole ikä, eikä myöskään sukupuolisidonnainen.

Tällä verkkokurssilla opit tunnistamaan henkisen väkivallan kiusaamistilanteissa silloin, kun se tapahtuu piilossa katseilta. Kurssilla puhutaan myös siitä kuinka henkinen väkivalta tarttuu ja kuinka manipulointi voi olla myös hyvää tarkoittavaa. Kurssi ohjaa myös pois uhrin roolista, mikäli sellaiseen on tahtomattaankin joutunut.

Kurssin käytyäsi sinulla on työkaluja joiden avulla pääset jaloillesi ja voit ottaa etäisyyttä kiusaajaan. Kurssilla kerrotaan myös miten asettaa rajat henkistä väkivaltaa aseenaan käyttävälle. Kurssin tarkoitus on antaa sekä työkaluja, että henkistä pääomaa siten, että voit päästää irti ihmissuhteista jotka eivät sinua palvele. Ja siihen tarvitaan itsetuntemuksen oppeja eri tehtävien, pohdintojen ja harjotteiden parissa.  Muista siis ottaa kynä, paperia ja kuulokkeet mukaasi näille kursseille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tunnista henkinen väkivalta - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Tunnista henkinen väkivalta" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.