Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Sienikoiran verkkokurssi

Hajuaistin käyttö on koiralle luontaista toimintaa: hajuaisti on koiralle kuin näköaisti ihmiselle. Sienestyksestä hyötyvät sekä omistaja että koira!

sienikoira

Sienikoiran verkkokurssi

65,00

Kuvaus

Mättäiden alla piilottelevat kantarellit ja mustatorvisienet – miten paljon helpompaa ne olisikaan löytää koiran avulla! Koiran hajuaisti on lyömätön apuväline sellaisten sienten paikallistamisessa, joita on ihmissilmällä vaikea havaita. Sienikoiran verkkokurssilla opit, miten voit kouluttaa koirasi vaihe vaiheelta etsimään haluamasi sienen motivoituneesti ja luotettavasti. 

Tarkan hajuaistinsa ansiosta koira on mainio apulainen sienestyksessä. Koiran hajumuisti on erinomainen, ja sille pystyy hyvin opettamaan useamman omistajalle mieluisan ruokasienen etsimisen. Metsässä sienien etsiminen on hauskaa yhteistä puuhaa ja samalla sekä koira että ohjaaja saavat liikuntaa. Sienikoiran koulutuksessa usein suurimman haasteen aiheuttaa koiran lopullinen työskentely-ympäristö – metsä, joka on täynnä koiraa luonnostaan kiinnostavia hajuja.

Sienikoiran kouluttaminen aloitetaan valitsemalla yksi sieni, jonka haju koiralle opetetaan ensimmäiseksi. Sienikoiran verkkokurssilla koira opetetaan etsimään ja ilmaisemaan ohjaajan valitsema sieni, esim. kantarelli, herkkutatti tai vaikkapa tryffeli. Kun koira on oppinut yhden sienilajin etsimiseen, on uusien sienten opettaminen paljon helpompaa ja nopeampaa. 

Sienten etsiminen on koiralle hyvää aktivointia, jossa se saa toteuttaa luontaisia käyttäytymistarpeitaan: haistelua ja etsimistä. Samalla koiran taidoista on myös konkreettista hyötyä omistajalle. Luonnossa liikkumisesta nauttivat varmasti kumpikin.

Tällä kurssilla opit
– Miten opetat koiralle, että sieni on merkityksellinen
– Miten opetat koiran valitsemaan sienen hajun muiden metsän hajujen joukosta
– Miten opetat koiran ilmaisemaan löytämänsä sienet syömisen tai tuhoamisen sijasta
– Miten varmistat, että koira löytää metsästä muutkin sienet kuin ne, jotka sinä ole piilottanut
– Miten opetat koiran etsimään sieniä kiinnostavassa ympäristössä, metsässä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Sienikoiran verkkokurssi - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Sienikoiran verkkokurssi" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.