Viimeisin verkkokurssi: Intialainen päähieronta

Nosework-alusta etsintään

Nosework – Alusta etsintään: opi aivan uutta tai vahvista aiemmin opittua.

Kurssilla käyn läpi eukalyptus hajun kouluttamisen vaihevaiheelta käyttäen yhden purkin tekniikkaa. Tämä kurssi on suunniteltu käytäntöpainotteisesti teoriaa unohtamatta kaikille koirakoille.  Aineisto sisältää myös videoita aidoista koulutustilanteista.

Nosework-alusta etsintään

56,00

Kuvaus

Hajun kouluttaminen aloitetaan aivan alusta ja etenemme etsintään. Koulutustapa soveltuu myös motivaation kasvattamiseen ja vahvistamiseen. Kurssi on suunniteltu käytäntöpainotteisesti  teoriaa unohtamatta kaikille koirakoille. Aineisto sisältää myös videoita aidoista koulutustilanteista. Saat lisäksi lyhyet ohjeet kuonokosketus tai “jäätymis” ilmaisun kouluttamisesta ilmaisuksi. Kurssilla ei paneuduta nosework koesääntöihin.

Kurssin 11 osiota sisältää videoita, podcasteja sekä tekstiä . Voit halutessasi lähettää kunkin käytännön osion päätteeksi videon kouluttajalle ja saat siitä palautteen. Koulutuksen lopuksi on lopputentti, jonka läpäisseet saavat pienen muiston onnistumisestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Nosework-alusta etsintään - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Nosework-alusta etsintään" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.