Viimeisin verkkokurssi: Intialainen päähieronta

Laihdu Lempeästi™

Laihdu Lempeästi™-valmennus tarjoaa sinulle loistavan avun pysyvään painonhallintaan. Valmennuksen avulla sinulla on mahdollisuus pudottaa painoa kuuden viikon aikana muutamasta kilosta jopa 12 kg asti. Ruokavalio koostuu tavallisesta suomalaisesta ruoasta ja se sisältää runsaasti vaihtoehtoja oman makusi mukaan. Valmennus perustuu puhtaasti painon pudotukseen ruokavalion avulla, eli painonhallinta onnistuu myös ilman liikuntaa.

Valmennus on nyt huikeassa alennuksessa, 9,90€ (norm 69 €)! Valmennus kestää 6 viikkoa, eikä sido sinua jatkoon! Uskomatonta, mutta totta, koko 6 viikon huikea painonhallintapaketti nyt vain 9,90€! 

Haluamme, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa unelmasi ja tavoitteesi ilman, että raha on esteenä!

Tutustu valmennukseen, lähde mukaan ja saavuta vihdoinkin omat tavoitteesi!

Laihdu Lempeästi™

69,00

Kuvaus

Haluatko vihdoinkin saavuttaa tavoitepainosi, samalla voiden hyvin ja syömällä tavallista ruokaa?

Oletko kyllästynyt kitudietteihin, jotka saavat sinut kiukkuiseksi ja tuntemaan nälkää? Haluatko nauttia monipuolisesti eri ruoka-aineista?

Jos vastasit “kyllä”, on tämä valmennus sinulle juuri sopiva. Kuuden viikon ajan etenet omassa tahdissa ja opit painonpudotuksen ja pysyvän painonhallinnan peruspilarit.

Valmennus perustuu puhtaasti painonpudottamiseen ruokavalion avulla, joten siihen ei esimerkiksi sisälly tarkkoja kuntosaliohjelmia. Valmennus ei vaadi toimiakseen liikuntaa, mutta käymme läpi liikunnan merkitystä hyvinvointiin.

Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus pudottaa muutamasta kilosta jopa 12 kg asti, riippuen lähtöpainostasi ja henkilökohtaisista ominaisuuksistasi ja tavoistasi, esimerkiksi fyysisestä aktiivisuudestasi. Valmennus pyrkii tuomaan painonhallintaa tukevat tavat elämääsi, joten hoikistuminen jatkuu myös valmennuksen jälkeen, jos sisäistät valmennuksen opit. Oppien sisäistäminen on helppoa, koska niistä on annettu selkeät arkipäivän esimerkit.

Mitä tarkoitamme “tavallisella ruoalla”? Ajatuksemme tavallisesta ruoasta on, että siinä on paljon perusruokavaihtoehtoja, joita me suomalaiset olemme tottuneet syömään. Ja toki se sallii myös herkuttelua! Tavoitepainoon voit päästä, vaikka herkuttelisitkin, valmennus opastaa sinua, kuinka sen teet.

Valmennus sopii myös vegaaneille ja erityisruokavalion omaaville, kuten gluteenitonta- ja maidotonta ruokavaliota noudattaville.

VALMENNUS ON SAATAVILLA HUIKEAAN ALEHINTAAN 9,90€!

HALUAMME, ETTÄ JOKAISELLA ON MAHDOLLISUUS SAAVUTTAA TAVOITTEENSA, SIKSI HALUAMME TARJOTA 69 € ARVOISEN LAADUKKAAN VALMENNUSKOKONAISUUDEN ETUHINTAAN, JOTTA RAHA EI ESTÄ SINUA VOIMASTA PAREMMIN JA SAAVUTTAMASTA UNELMIESI VARTALOA!

 

Laihdu Lempeästi™-valmennus sopii sinulle, jos haluat…

 

 • Haluat laihtua muutamasta kilosta jopa 12 kg kuuden viikon aikana / saavuttaa tavoitepainosi

 • Säilyttää saavutetut tulokset/tiputtaa vielä kiloja valmennuksen päätyttyä

 • Haluat oppia, kuinka paino putoaa tavallisella ruoalla, eli syödä normaalia ruokaa!

 • Syödä monipuolisesti ja nauttia elämästä

 • Haluat myös herkutella (vaikka päivittäin!)

 • Haluat edistää terveyttä ja hyvinvointiasi

 • Olet jo kyllästynyt “kaikenmaailman rahka- patukka- pussikeittokuureihin- ja dieetteihin”

 • Olet vegaani (tai muu kasvissyöjä), tai erityisruokavalion omaava

 • Haluat pudottaa painoa puhtaasti ruokavalion avulla, ilman liikuntaa

 

Valmennus sisältää mm.

 

 • Valmiin, runsaasti vaihtoehtoja sisältävä ruokavalion, joiden raaka-aineet löydät perusruokakaupasta

 • Laajasti ohjeita ja vinkkejä toimivaan painonhallintaan

 • Helppoja reseptejä, joita voi koko perhe syödä. Ei tarvitse kokata eri ruokia!

 • Tietoa ja tehtäviä oman “projektisi” tueksi

 • Valmentajan tuen ja ”vertaistukea” (valmentaja vastaa kysymyksiisi ja antaa neuvoa sähköisessä mediassa ja sähköpostein, lisäksi mahdollisuus liittyä Nutrinationin painonhallinta tsemppi-ryhmään)

 • Herätteleviä ja puhuttelevia ajatuksia painonhallinnasta ja avaimia itsetuntemukseen

 

Näitä saatat ajatella, tuumatessasi lähdetkö mukaan valmennukseen:

 

Onko valmennus liian hinnakas?

Nyt se ei ainakaan ole! Tarjous on ihan huikea, saat 69 € arvoisen valmennuksen “pilkkahintaan” 9,90 €!

Jaksanko nyt aloittaa valmennuksen?

Paras aika aloittaa on nyt. Ensi viikolla on jotain, ja sitten ensi kuukausikaan ei onnistu, nyt ei oikein jaksa… Me jokainen tiedämme, että keksimme helposti selityksiä, miksi siirtää jokin asia, minkä eteen täytyy tehdä työtä. Totta, tämä vaatii työtä, mutta valmennus tuo sinulle helposti noudatettavat ohjeet, jotka pystyt heti ensimmäisenä päivänä sisäistämään arkeesi. Etenet vain yhden päivän kerrallaan. Joten aloita ihmeessä juuri nyt, koska tämä on juuri sopiva aika! Jo kuuden viikon aikana, huomaat taatusti positiivisia muutoksia itsessäsi!

Entä jos tämä ei auta?

Niinkuin aiemmin mainittu, työtä elämäntapojen muuttaminen vaatii, mutta valmennuksen ohjeita noudattamalla, on sinun helppo edetä ja saavuttaa haluttuja tuloksia, niin, että tulokset ovat pysyviä. Ohjeiden taustalla tutkittu tieto painonhallinnan peruspilareista, joten se varmasti tuo tuloksia ja saa sinut voimaan paremmin.

Voinko luottaa tähän valmennukseen?

Laihdu Lempeästi™-valmennuksessa yhdistyvät tutkittu tiede ja parhaaksi todetut käytännön ohjeet, joten kokonaisvaltaisesti se on aivan loistava kokonaisuus tarjoamaan juuri sinulle parhaan avun pysyvään painonhallintaan. Valmentajanasi toimii kokenut, aidosti innostunut ja asiantunteva ravintovalmentaja.

Mikä Nutrination?

Nutrination on kotimainen hyvinvointi- painonhallinta- ja ravitsemusvalmennusta tarjoava yritys, jonka arvoja ovat mm. asiakaslähtöisyys ja tavoitteen mukainen toiminta. Me aidosti välitämme asiakkaastamme ja haluamme, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteesi! Huom. toimintamme ei perustu lisäravinteisiin tai painonhallintaelintarvikkeisiin, emmekä niitä sinulle valmennuksen aikana tule tarjoamaan.

En tiedä vielä…

Nyt vain mukaan! Tule tyytyväisten joukkoon ja saavuta omat tavoitteesi!

Nyt on aika viimeinkin tehdä muutos ja ottaa oma hyvinvointi hallintaan! Tervetuloa valmennukseen. Tukenasi on myös valmentaja, jolle voit lähettää kysymyksiä ja viestejä valmennukseen liittyen. Klikkaa itsesi mukaan, se on ensimmäinen askel kohti muutosta, jota olet aina halunnut!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Laihdu Lempeästi™ - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Laihdu Lempeästi™" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.