Verkkokurssille

Joka dogin lenkkijumppa

KURSSIN TAVOITTEENA on monipuolistaa koiran arkiliikuntaa helppojen, matalan kynnyksen temppujen ja kehonhallintaharjoitusten parissa! Runsaasti hihnassa lenkkeilevän koiran liikunta jää usein yksipuoleiseksi, mutta ulkoilua voi helposti värittää lisäämällä liikuntaa erilaisilla alustoilla erilaisissa ympäristöissä. Kotinurkilta ei välttämättä kuitenkaan tarvitse poistua kauas, jotta koiran fysiikka pääsisi tehokkaampaan käyttöön. Tämä kurssin avulla huolehdit sekä koirasi fyysisestä hyvinvoinnista että aktivoinnista vähällä vaivalla!

Tervetuloa joka dogin lenkkijumpan pariin!

Joka dogin lenkkijumppa

60,00

Kuvaus

KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN viisi oppituntia, joista ensimmäisellä käymme läpi kurssilla tarvittavat perustaidot (palkkiomerkkiääni ja käsikohde). Neljällä muulla oppitunnilla teemme 2-3 harjoitusta, joihin pääset tutustumaan kattavien kirjallisten ohjeiden ja videomateriaalin avulla. Kurssin päätteeksi sinulla ja koirallasi on hallussa monipuolinen valikoima hauskoja ja hyödyllisiä harjoituksia tehtäväksi lenkkien varrella!

Kurssilla opitte mm. seuraavat harjoitteet:

  • pujottelu jalkojen välistä
  • peruutus
  • kaksi erilaista venytystä
  • sivuaskeleet etupää korokkeella

HARJOITUSTEN OHESSA kiinnitämme kurssilla huomiota myös hyvän koulutustekniikan rakentamiseen, jotta koirasi saisi sinulta mahdollisimman selkeitä ohjeita ja oppisi oppimaan entistä paremmin!

HAUSKOJA JUMPPAHETKIÄ!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Joka dogin lenkkijumppa - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Joka dogin lenkkijumppa" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.