Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Joka dogin lenkkijumppa

KURSSIN TAVOITTEENA on monipuolistaa koiran arkiliikuntaa helppojen, matalan kynnyksen temppujen ja kehonhallintaharjoitusten parissa! Runsaasti hihnassa lenkkeilevän koiran liikunta jää usein yksipuoleiseksi, mutta ulkoilua voi helposti värittää lisäämällä liikuntaa erilaisilla alustoilla erilaisissa ympäristöissä. Kotinurkilta ei välttämättä kuitenkaan tarvitse poistua kauas, jotta koiran fysiikka pääsisi tehokkaampaan käyttöön. Tämä kurssin avulla huolehdit sekä koirasi fyysisestä hyvinvoinnista että aktivoinnista vähällä vaivalla!

Tervetuloa joka dogin lenkkijumpan pariin!

Joka dogin lenkkijumppa

40,00

Kuvaus

KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN viisi oppituntia, joista ensimmäisellä käymme läpi kurssilla tarvittavat perustaidot (palkkiomerkkiääni, käsikohde ja keskittyminen). Neljällä muulla oppitunnilla teemme 2-3 harjoitusta, joihin pääset tutustumaan kattavien kirjallisten ohjeiden ja videomateriaalin avulla. Kurssin päätteeksi sinulla ja koirallasi on hallussa monipuolinen valikoima hauskoja ja hyödyllisiä harjoituksia tehtäväksi lenkkien varrella! Kaikki harjoitukset tähtäävät koiran kokonaisvaltaisen fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Kurssilla opitte mm. seuraavat harjoitteet:

  • kaksi erilaista pujottelutehtävää
  • peruuttaminen
  • kaksi erilaista venytystä
  • sivuaskeleet etupää korokkeella
  • punnerrus
  • pupu

HARJOITUSTEN OHESSA kiinnitämme kurssilla huomiota myös hyvän koulutustekniikan rakentamiseen, jotta koirasi saisi sinulta mahdollisimman selkeitä ohjeita ja oppisi oppimaan entistä paremmin! Erityisesti koiran keskittymisen vahvistaminen on tällä kurssilla suurennuslasin alla. Tämä edesauttaa myös kaikkea muuta kouluttamista, mitä koirasi kanssa teet.

HAUSKOJA JUMPPAHETKIÄ!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Joka dogin lenkkijumppa - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Joka dogin lenkkijumppa" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.