Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ilmoita bugista

Uudistimme juuri verkkokurssille.fi:n ominaisuudet täydellisesti. Tämän johdosta ominaisuudet ja myöskin ulkoasu kokivat todella merkittävän muutoksen. Olemme testanneet sivustoa ja sen toimintoja intensiivisesti koko kehitysprojektin ajan, mutta näin isossa projektissa tulee aina vastaan jotain bugeja, joita ei saa esiin testauksissa. Joten! Ajattelimme, että olisi loistojuttu, jos saisimme myös sinut mukaan bugien metsästämiseen!

Arvomme kaikkien bugi-ilmoitusten tehneiden kesken 3 omavalintaista verkkokurssia verkkokurssille.fi valikoimasta. Palkinnon arvo jopa 237 €. Metsästysaika päättyy 31.3.2023 klo 24 ja arvonta suoritetaan metsästysajan päättymisen jälkeen. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Miten osallistun?

Täytä alla olevan lomakkeen tiedot, niin osallistut bugimetsästykseen. Autat samalla myös muita sivuston käyttäjiä sujuvamman käyttäjäkokemuksen saamisessa.

Bugien metsästys - 2023

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Kerro tähän kuinka voimme toistaa tämän saman bugin myös itse. Millä sivulla olit? Mitä tapahtui? Mitä olisit halunnut tapahtuvan?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.