Viimeisin verkkokurssi: Toiminnallinen keho

Hoitava Hengitys HB® Unikurssi

Kategoria
4.00 viidestä

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitava Hengitys Unikurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu kuorsauksen ja uniapnean lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon.

Hoitava Hengitys HB® Unikurssi

59,00

Kuvaus

Hoitava Hengitys Unikurssi tarjoaa lääkkeettömän, laitteettoman sekä luonnonmukaisen lievityksen kuorsaukseen ja uniapneaan.

Kurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden sekä hengityshäiriöiden yhteyteen ja auttaa korjaamaan niin päivä- kuin unenaikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Unikurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan liikahengitystä sekä muita hengityksen häiriöitä korjaavia harjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa.

Liian suuren hengityksen pienentäminen, eli normalisoiminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa.

Kurssi käsittää viisi osiota, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota kestoltaan 1-10 minuuttia.

Huom! Halutessasi voit tilata myös kätevät apuvälineet hengityksesi harjoittamiseen. Apuvälinepakkaus, eli breaTHIN -setti sisältää ihoteipin yönaikaisen nenähengityksen varmistamiseen, silikonipillin Hidastettu hengitys -harjoitukseen, nenäklipsin Ohennettu hengitys -harjoitukseen sekä kuvalliset ohjeet kaikkiin hengitysharjoituksiin. Saat kurssilta linkin ja alennuskoodin setin tilaamiseksi.

Hoitava Hengitys HB® Unikurssi - Verkkokurssin kouluttaja

Verkko-opiskelun tulee olla mukavaa ja turvallista. Hankkiessasi "Hoitava Hengitys HB® Unikurssi" verkkokurssille.fi:stä. Saat myös mm. Seuraavat edut ostamillesi verkkokursseille. Tervetuloa opiskelemaan!

14 päivän palautusoikeus - Kaikille hankkimillesi verkkokursseille.

Verkkokurssille.fi suojelee yksityisyyttäsi.

Turvalliset maksut verkkopankilla, luottokorteilla tai laskulla.