Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

LAIHDU LEMPEÄSTI™

Kategoriat: Hyvinvointi
Suosikit Jaa
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Kurssin kuvaus

Laihdu Lempeästi™-valmennus tarjoaa sinulle loistavan avun pysyvään painonhallintaan. Valmennuksen avulla sinulla on mahdollisuus pudottaa painoa kuuden viikon aikana muutamasta kilosta jopa 12 kg asti. Ruokavalio koostuu tavallisesta suomalaisesta ruoasta ja se sisältää runsaasti vaihtoehtoja oman makusi mukaan. Valmennus perustuu puhtaasti painon pudotukseen ruokavalion avulla, eli painonhallinta onnistuu myös ilman liikuntaa.

Valmennus kestää 6 viikkoa, eikä sido sinua jatkoon!

Tutustu valmennukseen, lähde mukaan ja saavuta vihdoinkin omat tavoitteesi!

Laihdu Lempeästi™-valmennuksessa yhdistyvät tutkittu tiede ja parhaaksi todetut käytännön ohjeet, joten kokonaisvaltaisesti se on aivan loistava kokonaisuus tarjoamaan juuri sinulle parhaan avun pysyvään painonhallintaan. Valmentajanasi toimii kokenut, aidosti innostunut ja asiantunteva ravintovalmentaja.

Mikä Nutrination?

Nutrination on kotimainen hyvinvointi- painonhallinta- ja ravitsemusvalmennusta tarjoava yritys, jonka arvoja ovat mm. asiakaslähtöisyys ja tavoitteen mukainen toiminta. Me aidosti välitämme asiakkaastamme ja haluamme, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteesi! Huom. toimintamme ei perustu lisäravinteisiin tai painonhallintaelintarvikkeisiin, emmekä niitä sinulle valmennuksen aikana tule tarjoamaan.

En tiedä vielä…

Nyt vain mukaan! Tule tyytyväisten joukkoon ja saavuta omat tavoitteesi!

Nyt on aika viimeinkin tehdä muutos ja ottaa oma hyvinvointi hallintaan! Tervetuloa valmennukseen. Tukenasi on myös valmentaja, jolle voit lähettää kysymyksiä ja viestejä valmennukseen liittyen. Klikkaa itsesi mukaan, se on ensimmäinen askel kohti muutosta, jota olet aina halunnut!

Jatka lukemista

Kurssin sisältö

Kurssin sisältö

 • TERVETULOA
  00:00
 • VIIKKO 1
  00:00
 • VIIKKO 2
  00:00
 • VIIKKO 3
  00:00
 • VIIKKO 4
  00:00
 • VIIKKO 5
  00:00
 • VIIKKO 6
  00:00
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.