Ilmoita bugista >>
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aasinhoitopäivä verkossa

Suosikit Jaa
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Kurssin kuvaus

Aasit, nuo pitkäkorvaiset hevosenkaltaiset olennot ovat usein hieman väärinymmärrettyjä ja -hoidettuja. Aasinhoitopäivä verkossa antaa peruseväät aasin hankkimiseen, sen talliratkaisuun, hoitoon, ruokintaan, kavioiden hoitoon, terveysasioihin ja aasien kasvattamiseen. Aasi ei ole tyhmä tai itsepäinen, vain erittäin viisas ja varustettu korkealla itsesuojeluvaistolla. Kurssin jälkeen katsot omia aasejasi varmasti uusin silmin ja mietit kuumeisesti, miten voisit luoda niiden elinympäristöstä mahdollisimman luonnonmukaisen.

Aasinhoitopäivän sisältö löytyy nyt kätevästi verkkokurssin muodossa! Olen vetänyt suosittua Aasinhoitopäivää livenä tapahtuvana koulutuksena jo muutaman vuoden ajan ja nyt oli se hetki, kun vein sen verkkoon! Kurssi koostuu kahdeksasta luennosta, joista jokainen kestää 45-75 minuuttia. Luennot antavat aiheesta hyvän kokonaiskuvan, mutta sen lisäksi kurssilla on paljon tuottamaani kirjallista materiaalia ja tietenkin linkkejä myös asiapitoisille sivuille muuallekin. Pääpaino on suomenkielisessä materiaalissa, mutta tärkeimmät asiat, joita ei suomeksi vielä löydy, on linkitetty englanninkielisiin artikkeleihin.

Verkkokurssin avulla saat aaseista ja muuleista erittäin vahvan tietopohjan, josta on hyötyä sekä ensimmäisiä aasejaan hankkivalle että jo pidempään aaseja omistaneille. Kurssin sisältö pätee myös muuleihin ja jos muuleilla on erityisjuttuja niistä kerrotaan myös.

Aasinhoitopäivä verkkokurssina lähtee liikkeille perustiedoista, mistä aasi on peräisin, millainen eläin se on luonnossa, käytössä ja lemmikkinä, mitä se syö ja miten sitä pitäisi hoitaa. Kurssilainen ymmärtää millaisesta elinympäristöstä aasit tulevat ja miten omassa kotitallissa on mahdollista luoda aaseille mahdollisimman luonnolliset olot. Kurssilla kerrotaan, mitä kannattaa ottaa huomioon omaa aasia hankkiessa, mitä sille oikein pitäisi Suomessa syöttää ja miten se pysyy terveenä.

Millaisia hoitotoimenpiteitä aasille pitää tehdä päivittäin, kuukausittain, puolivuosittain ja vuosittain? Mitä varusteita tuore aasinomistaja tarvitsee aasilleen?

Käyn läpi myös aasien kasvattamista ja sitä, mitä aasien kanssa voi ylipäätään harrastaa.

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi.

Tervetuloa aasinhoitopäivään!

Jatka lukemista

Kurssin sisältö

Oppitunnit

 • Intro – Mistä aasi on kotoisin?
  00:00
 • Aasin hankinta – Mitä ottaa huomioon ensimmäistä pitkäkorvaa hankkiessa?
  00:00
 • Pitopaikka – Kannattaako aasi majoittaa karsinatalliin vai pihattoon?
  00:00
 • Ruokinta – Eli miten aasia ruokintaan niin, etteivät elintasosairaidet pääse iskemään?
  00:00
 • Arjen hoito – Mitä hoitotoimenpiteitä aasi tarvitsee päivittäin, kuukausittain ja vuosittain?
  00:00
 • Terveys – Lihooko aasi vai paistavatko kylkiluut? Lähteekö karva ja heiluvatko aasin hampaat?
  00:00
 • Kaviot – eli miltä niiden kuuluu näyttää ja mitä aasinomistajan pitäisi kavioista tietää?
  00:00
 • Aasien kasvatus ja lisääntyminen – Mitä jokaisen tammanomistajan tulisi tietää
  00:00
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.